Jatkoavustusten haku vuodelle 2018 alkaa 14.8.

Järjestöt voivat hakea STEAlta jatkorahoitusta niille hankkeille, investoinneille ja toiminnoille, jotka ovat jo käynnissä ja joille toivotaan rahoitusta myös seuraavalle vuodelle. Järjestöjen käynnissä oleville avustuskohteille lähetetään valmiit jatkohakemuslomakepohjat verkkoasiointiin (asiointi.stea.fi) 14.8.2017. Jatkohakemuslomake on lähetettävä STEAlle 30.9. mennessä.

Ajankohtaista

Suomi 100 -avustusohjelmien avustusehdotus julkaistu

STEA on luovuttanut Suomi 100 -avustusohjelmien avustusehdotuksen sosiaali- ja terveysministeriön käsiteltäväksi.

Tutustu avustuskohteisiin karttasovelluksen avulla

Voit tutustua avustuskohteisiin nyt myös uuden visualisoinnin avulla. Visualisoinnista löydät tiedot kaikista Suomessa toimivista avustuskohteista kunta- ja maakuntatasolla.

Verkkoasiointi

STEAn verkkoasiointi palvelee järjestöjä avustusten hakuun, raportointiin, maksuihin ja muutoshakemuksiin liittyvissä tehtävissä.

Aineistopankki

Avustusten hakuun ja raportointiin sekä käyttöön liittyvät ohjeet, oppaat ja työkalut julkaistaan STEAn aineistopankissa.
Blogit
Samuli Koiso-Kanttila
Samuli Koiso-Kanttila Seurantavastaava
15.5.2017

Avoimet pisteet

Tänä vuonna STEA toimittaa kaikille väliraportin ja tuloksellisuus- ja vaikutusselvityksen palauttaneille järjestöille raporttien palautteen yhteydessä myös numeraalisen arvion raportin sisällöstä.

Käytä tukee-merkkiä!

Sosiaali- ja terveysministeriö suosittelee "tukee Veikkauksen tuotoilla" -merkin käyttöä STEA-avustuksella toteutetun toiminnan viestinnässä.

Yhteystiedot

Palvelemme sinua avustusasioihin liittyvissä kysymyksissä
0295 16001 stea@stm.fi
Vierailuosoite:
STEA, Kirkkokatu 14, 00170 Helsinki
Postitusosoite:
STEA, PL 33, 00023 VALTIONEUVOSTO
Kaikki yhteystiedot