STEA kansikuva piirroskuva

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA)

Tekoja hyvinvoinnin tueksi

Uusien avustusten hakuaika on päättynyt

Vuodelle 2019 myönnettävien uusien avustusten hakuaika on päättynyt. Avustushakemuksia vastaanotettiin määräaikaan mennessä 1023 kappaletta. Jatkoavustusten haku vuodelle 2019 alkaa 14.8.

Ajankohtaista

Sosiaali- ja terveysministeriön avustuspäätös julkaistu

Sosiaali- ja terveysjärjestöille 11.2 miljoonaa euroa lisää avustuksia vuonna 2018 – avustusten piiriin yli 100 uutta järjestöä

Miltä näyttää järjestötoiminnan tulevaisuus?

Tutustu tulevaisuustutkija Ilkka Halavan, Mika Pantzarin ja Elisa Lukinin selvitykseen Kansalaisjärjestö jälkiteollisessa artistiyhteiskunnassa. Selvitys kuvaa, miten tulevaisuuden yhteisöt toimivat ja antaa työkaluja järjestötoiminnan kehittämiseksi. STEA hyödyntää selvitystyötä uudistaessaan avustusstrategiansa vuoden 2018 aikana.

Verkkoasiointi

STEAn verkkoasiointi palvelee järjestöjä avustusten hakuun, raportointiin, maksuihin ja muutoshakemuksiin liittyvissä tehtävissä.

Aineistopankki

Avustusten hakuun ja raportointiin sekä käyttöön liittyvät ohjeet, oppaat ja työkalut julkaistaan STEAn aineistopankissa.
Blogit
S-TEAM
S-TEAM
25.4.2018

S-TEAM Vlogi - Jakso 10

Katso vlogista parhaat käytännön vinkit avustusten hakuun!

Avustustietokanta uudistui

STEA julkaisee avustusehdotuksensa ja sosiaali- ja terveysministeriön avustuspäätökset sivulla avustukset.stea.fi. Sivustolta löydät tietoa STEAlta haetuista avustuksista ja avustussummien jakautumisesta maantieteellisesti tai vaikkapa toimintoluokittain.

Yhteystiedot

Palvelemme sinua avustusasioihin liittyvissä kysymyksissä
0295 16001 stea@stm.fi
Vierailuosoite:
STEA, Kirkkokatu 14, 00170 Helsinki
Postitusosoite:
STEA, PL 33, 00023 VALTIONEUVOSTO
Kaikki yhteystiedot