Sisältöjulkaisija

null Jatkoavustusten haku vuodelle 2019

Jatkoavustusten haku vuodelle 2019

13.8.2018

Jatkoavustusten hakuaika alkaa tiistaina 14.8.2018. Käynnissä oleville hankkeille ja toiminnoille voi hakea jatkoavustusta STEAn verkkoasioinnissa asiointi.stea.fi -> Avustuksen haku –osiossa. Avustusten hakuaika päättyy maanantaina 1.10. klo 16.15.

Yleisavustuksille (Ay-avustus) ja kohdennetuille toiminta-avustuksille (Ak-avustus), joilla on ohjeellinen avustussuunnitelma vuodelle 2019, voidaan hakea harkinnanvaraista tasokorotusta vuodelle 2019. Tasokorotuksen enimmäismäärä voi olla korkeintaan 1,8 % ohjeellisessa avustussuunnitelmassa ilmoitetun avustuksen kokonaissummasta.

Avustuksen hakijat, joiden avustuskohteelle on aikaisemmin määritelty avustuksen saajan varallisuusasema huomioon ottaen omarahoitusosuus, voivat hakea tasokorotusta muita avustuksen saajia vastaavasti. Jos avustustasoon haetaan tasokorotuksen lisäksi muuta korotusta, on korotustarve perusteltava hakemuksessa. Avustusehdotus perustuu STEAn avustusharkintaan.

Avustushakemusten sisältöön liittyviin kysymyksiin  vastaa STEAlla ensisijaisesti avustuskohteelle nimetty avustusvalmistelija. Avustusvalmistelijoiden yhteystiedot löytyvät avustuskohteen avustuspäätöksestä ja STEAn verkkosivuilta www.stea.fi/stea/yhteystiedot/henkilohakemisto

STEA avaa verkkoasioinnin käyttöön ja tekniseen toimintaan liittyviä kysymyksiä varten oman neuvontapuhelimen, p. 050 310 5692. Neuvontapuhelin palvelee hakuaikana 20.8.-1.10. arkisin klo 9-11 ja 12-15 välisenä aikana.

päivitetty 22.8.2018 – Lisätty teksti: Jos avustustasoon haetaan tasokorotuksen lisäksi muuta korotusta, on korotustarve perusteltava hakemuksessa. Avustusehdotus perustuu STEAn avustusharkintaan.