Sisältöjulkaisija

null STEA vastaa Järjestöjen sopeutumisvalmennuksen työryhmän 5.6. kannanottoon

STEA vastaa Järjestöjen sopeutumisvalmennuksen työryhmän 5.6. kannanottoon

19.6.2018

Sopeutumisvalmennuksen avustuksensaajien keskuudessa on ollut huolta sopeutumisvalmennuksen ja lomatoiminnan suhteesta. STEA on vastaanottanut Järjestöjen sopeutumisvalmennuksen työryhmän kannanoton aiheesta ja asiasta keskusteltiin 15.6. STEAn sopeutumisvalmennuksen kehittämistyöryhmässä ryhmän puheenjohtajan Ilkka Revon (Allergia-, iho-, - ja astmaliitto ry) johdolla. 

STEAn johtaja Kristiina Hannula vahvistaa, että STEA toimii voimassa olevan linjauksen mukaisesti: ”…sosiaalinen lomatoiminta on lomaa, ei kuntoutusta. Siinä voi kuitenkin olla kuntoutuksellisia elementtejä ja se voi tukea kuntoutumista.” STEAn uuden avustusstrategian laatimisen yhteydessä tullaan tarkastelemaan kaikkia avustuslinjauksia. 

STEAn sopeutumisvalmennuksen kehittämistyöryhmän puheenjohtaja Ilkka Repo toteaa, että jatkuva vuoropuhelu ja asioiden kehittäminen yhdessä on varmasti niin edunsaajien kuin rahoittajienkin tahtotila. STEAn sopeutumisvalmennuksen kehittämistyöryhmä tarjoaa sisältöjen kehittämisen lisäksi erinomaisen alustan myös vuoropuhelulle ja tiedonvaihdolle.