Sisältöjulkaisija

null STEAn startti

STEAn startti

STEAn ensimmäinen toimintaviikko on takana. Tavoitteenamme on korkea asiakaspalvelun taso. Antakaa meille rohkeasti palautetta verkkosivuista, jotta voimme kehittää niitä ja toimintaamme yleisemmin.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) aloitti toimintansa tammikuun alusta. Ensimmäinen viikko on takana ja vähitellen alkaa kaikki olla valmiina ja toimintakunnossa. Lomien jälkeen paluu arkeen on meille stealaisille tapahtunut rytäkällä!

Pääsääntöisesti avustusosaston siirto ja STEAn toiminnan käynnistäminen sujuivat ilman suuria ongelmia, vaikka kaikkea mahdollista onkin tullut eteen. Korjaavia liikkeitä on jouduttu tekemään, mutta ne kuuluvat asiaan. Kyse on isosta muutoksesta ja maali on ollut selkeänä koko ajan.

Kannustan kaikkia vierailemaan STEAn uusilla verkkosivuilla! Antakaa meille rohkeasti palautetta verkkosivuista, jotta voimme kehittää niitä ja toimintaamme yleisemmin. Käykää myös tykkäämässä Facebook-sivuistamme ja seuraamassa Twitter-tiliämme. Hyödynnämme ensisijaisesti näitä kanavia viestinnässämme.

Loppuvuodesta 2016 RAY:ssä tehtyyn asiakastyyväisyyskyselyyn saimme lähes 850 vastausta, kiitos siitä!  Hyödynnämme tätä palautetta toiminnan kehittämisen tukena. Tavoitteenamme on säilyttää korkea asiakaspalvelun taso myös STEAssa. Mittaamme sitä säännöllisesti.

Merkatkaa myös Haku päällä -kiertueen päivämäärät kalenteriinne, ilmoittautuminen tilaisuuksiin alkaa aivan lähiaikoina.

Hyvää alkanutta vuotta 2017 STEAsta teille kaikille,

Tuomas Koskela

Arviointi- ja kehittämispäällikkö
STEA

 

Tuomas Koskela
Tuomas Koskela Arviointi- ja kehittämispäällikkö