Sisältöjulkaisija

null Täällä ollaan ja ilolla!

Täällä ollaan ja ilolla!

Olen unelmatyössä – saan tehdä hyviä asioita. Saan tehdä hyviä asioita teidän kanssanne, osaavien ja innostavien järjestöjen, STEAlaisten ja ministeriön väen kanssa.

Uudessa työtehtävässäni STEAn johtajana yhdistyy hyvinvoinnin edistäminen, hallinto ja johtaminen: kaikki asioita, jotka ovat aina kiinnostaneet minua. Järjestöihin, niin valtakunnallisiin, alueellisiin kuin paikallisiin, olen päässyt tutustumaan viimeisten kymmenen vuoden aikana.

Työurani aikana minulla on ollut mahdollisuus tehdä yhteistyötä myös monien muiden eri tahojen kanssa, ja tästä on toivottavasti hyötyä meille kaikille. Olen myös varma, että kokemukseni kuntahallinnosta niin opettajana kuin rehtorina auttaa sukeltamaan valtionhallinnon mielenkiintoiseen maailmaan.

Toivon, että pohdimme yhdessä mitä haluamme muuttaa, mikä meille on tärkeää ja missä me olemme jo huippuja – ainakin siinä, että me välitämme ihmisistä ja ihmisten hyvinvoinnista. Pohdinta tuo esiin varmasti myös vaikeita asioita, mutta niistäkin on tärkeää puhua avoimesti.  

Syksyn alkaessa on jokaisen hyvä miettiä omaa hyvinvointia ja sitä, mistä saa työn vastapainoksi energiaa. Itse saan virtaa liikunnasta ja luonnosta: parasta on jos nämä kaksi voi yhdistää. Myös kohtaamiset ovat tärkeitä, toivottavasti niitä tulee paljon teidän jokaisen kanssa.

Tapaamisiin siis!

Kristiina Hannula
Kristiina Hannula Johtaja