Sisältöjulkaisija

null Vuoden 2018 avustusten maksaminen

Vuoden 2018 avustusten maksaminen

25.1.2018

Myönteisen avustuspäätöksen saaneiden avustusten maksaminen järjestöille käynnistyy STEAssa viikolla 5.

Jotta STEA voi aloittaa myönnettyjen avustusten maksamisen järjestöllesi:

1.    Varmista, että järjestösi edustaja on avannut avustuspäätöksen. Kun avustuspäätös on kerran luettu, se siirtyy etusivun tehtävälistalta verkkoasioinnin Tapahtumahistoria-osioon.

2.    Perehdy huolellisesti avustuspäätökseen ja avustuksen käytön ehtoihin ja rajoituksiin.

3.    Tarkista avustuspäätöksestä avustuksen maksutapa. Maksusuunnitelman ja maksupyynnön mukaan maksettavat avustukset vaativat  verkkoasioinnissa järjestöltä maksusuunnitelman tai maksupyynnön laatimista.

Jos maksutapa on tasaerin 4 kertaa vuodessa maksettava, STEAn käynnistää avustuksen maksamisen viikolla 5, eikä se edellytä järjestöltä toimenpiteitä. Huomioithan kuitenkin alla olevat seikat.

4.    Jos järjestösi saa avustusta ensimmäistä kertaa, varmista, että olette vahvistaneet järjestönne tilinumeron STEAlle.

5.    Jos järjestösi on saanut STEAn avustusehdotuksen jälkeen verkkoasiointiin tehtävän tarkennetun talousarvion toimittamisesta, varmista että talousarvio on lähetetty STEAlle. Avustuksen maksamisen aloittaminen edellyttää myös, että tarkennettu talousarvio on hyväksytty STEAssa. Hyväksymisestä tulee ilmoitus järjestösi verkkoasiointiin.

Avustusten maksuihin liittyviä lisätietoja ja neuvoja saat järjestösi vastuutarkastajalta STEAssa. Yhteystiedot löytyvät avustuspäätöksestä.