Etusivun nosto

Vuoden 2021 jatkoavustusten haku on auki

Hakemuslomakkeet löytyvät uuden verkkoasioinnin Avustuksen haku -osiosta. Jatkoavustusten hakuaika päättyy 30.9.2020 klo 16.15.

Ajankohtaista-teksti

Ajankohtaista

Uutinen korostus

Kysymyksiä ja vastauksia jatkoavustusten hakemisesta

Voiko päättyvälle hankkeelle hakea jatkoavustusta? Voiko avustustasoon hakea korotusta? Tutustu vuoden 2021 jatkoavustusten hakuun liittyviin kysymyksiin ja vastauksiin.

Nosto 2

Koronavirustilanne ja STEA-avustukset

STEA kehottaa järjestöjä seuraamaan koronavirukseen liittyvää viranomaisviestintää ja viranomaisohjeita. On tärkeää, että järjestöt omalta osaltaan edelleenkin suuntaavat toimintaansa ja resurssejaan omaa erityisosaamistaan hyödyntäen yhteisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Etusivun nosto verkkoasiointi

Verkkoasiointi

STEAn verkkoasiointi palvelee järjestöjä avustusten hakuun, raportointiin, maksuihin ja muutoshakemuksiin liittyvissä tehtävissä.

Etusivun nosto aineistopankki

Aineistopankki

Avustusten hakuun ja raportointiin sekä käyttöön liittyvät ohjeet, oppaat ja työkalut julkaistaan STEAn aineistopankissa.

Twitter portletti

Sisältöjulkaisija

Blogit
Kristiina Hannula
Kristiina Hannula Johtaja

Muutosten vuosi

Kuluva vuosi on ollut meille monella tavalla poikkeuksellinen. Korona on vaikuttanut arkeemme ja työelämäämme, ja tuonut mukanaan epävarmuuden siitä, miten pysyviä tai väliaikaisia nämä vaikutukset ovat.

Etusivun nosto avustustietokanta

STEA-avustukset 2017-2020

STEA julkaisee avustusehdotuksensa ja sosiaali- ja terveysministeriön avustuspäätökset sivulla avustukset.stea.fi. Sivustolta löydät tietoa kaikista STEAlta haetuista avustuksista ja avustussummien jakautumisesta maantieteellisesti tai vaikkapa toimintoluokittain.

Yhteystiedot etusivulla

Yhteystiedot

Palvelemme sinua avustusasioihin liittyvissä kysymyksissä
0295 16001 stea@stm.fi
Vierailuosoite:
STEA, Kirkkokatu 14, 00170 Helsinki
Postitusosoite:
STEA, PL 33, 00023 VALTIONEUVOSTO
Kaikki yhteystiedot

Aikajana

STEA-avustuksiin liittyvät määräajat. STM avustuspäätös 2020 tammi-helmikuu, väliraportit (c-avustukset) helmikuu, tuloksellisuus- ja vaikutusselvitykset (ak-avustukset) maaliskuu. Uusien avustusten haku huhti-toukokuu, vuosiselvitykset toukokuu, jatkoavustusten haku syyskuu, avustusehdotus joulukuu