Etusivun nosto

Avustukset 2020

Jatkoavustusten haku on alkanut. Käynnissä oleville hankkeille ja toiminnoille voi hakea jatkoavustusta vuodelle 2020 STEAn verkkoasioinnissa (asiointi.stea.fi). Hakuaika päättyy 30.9.2019 klo 16.15. Avustusten hakuun liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä järjestösi avustusvalmistelijaan. Verkkoasioinnin toimintaan liittyvissä kysymyksissä palvelemme puhelimitse arkisin klo 9-11 ja 12-15 välisenä aikana numerossa 050 310 5692.

Ajankohtaista-teksti

Ajankohtaista

Uutinen korostus

Anna palautetta avustusoppaasta

Olethan jo tutustunut STEAn uuteen avustusoppaaseen? Vuosittain päivitettävän avustusoppaan löydät verkkosivujemme aineistopankista. Oppaaseen on koottu keskeiset ohjeet STEA-avustusten hakemiseen, käyttöön ja raportointiin. Nyt keräämme palautetta oppaan jatkokehittämistä varten. Jätä palautteesi joko Webropol-kyselyyn tai lähetä kommenttisi meille sähköpostitse osoitteeseen viestinta.stea@stm.fi

Nosto 2

Uusia selvityksiä sosiaali- ja terveysministeriöltä

Sosiaali- ja terveysministeriön julkaisusarjassa on ilmestynyt kaksi uutta STEA-avustuksiin liittyvää selvitystä. Toinen selvitys koskee sosiaalista lomatoimintaa ja toinen sotiemme veteraanijärjestöjen toimintaa.

Etusivun nosto verkkoasiointi

Verkkoasiointi

STEAn verkkoasiointi palvelee järjestöjä avustusten hakuun, raportointiin, maksuihin ja muutoshakemuksiin liittyvissä tehtävissä.

Etusivun nosto aineistopankki

Aineistopankki

Avustusten hakuun ja raportointiin sekä käyttöön liittyvät ohjeet, oppaat ja työkalut julkaistaan STEAn aineistopankissa.

Twitter portletti

Sisältöjulkaisija

Blogit
Timo Mulari
Timo Mulari erityisasiantuntija

Uusia avustuksia haettiin vilkkaasti

Uusia STEA-avustuksia haettiin vuodelle 2020 yhteensä 1333 kappaletta. Huhti-toukokuun aikana vastaanottamiemme hakemusten yhteenlaskettu euromäärä oli noin 168 miljoonaa euroa.

Etusivun nosto avustustietokanta

STEA-avustukset 2017-2019

STEA julkaisee avustusehdotuksensa ja sosiaali- ja terveysministeriön avustuspäätökset sivulla avustukset.stea.fi. Sivustolta löydät tietoa kaikista STEAlta haetuista avustuksista ja avustussummien jakautumisesta maantieteellisesti tai vaikkapa toimintoluokittain.

Yhteystiedot etusivulla

Yhteystiedot

Palvelemme sinua avustusasioihin liittyvissä kysymyksissä
0295 16001 stea@stm.fi
Vierailuosoite:
STEA, Kirkkokatu 14, 00170 Helsinki
Postitusosoite:
STEA, PL 33, 00023 VALTIONEUVOSTO
Kaikki yhteystiedot

Aikajana