Etusivun nosto

Tuloksellisuusraportit toimitettu verkkoasiointiin - viimeinen palautuspäivä 5.3.2021

Yleisavustuksen, kohdennetun toiminta-avustuksen ja hankeavustuksen toiminnasta tulee tehdä vuosittain tuloksellisuusraportti. Raportointitehtävät on toimitettu STEAn verkkoasiointiin niille toimijoille, joita raportointivelvollisuus koskee. Raportin täyttöön liittyviin kysymyksiin vastataan päivystyspuhelimessa. Kysymyksiä ja vastauksia raportoinnista on päivitetty sivuille 24.2.

Ajankohtaista-teksti

Ajankohtaista

Uutinen korostus

Uusien hanke- ja investointiavustusten haku vuodelle 2021 on päättynyt

Avustusta haettiin 712 avustuskohteeseen yhteensä noin 218 miljoonaa euroa. STEAn avustusehdotus julkaistaan 18.3.2021 ja sosiaali- ja terveysministeriö päättää myönnettävistä avustuksista huhtikuussa.

Etusivun nosto verkkoasiointi

Anna palautetta STEAn verkkosivuista

STEAn verkkosivuja uudistetaan kesällä 2021. Uudistuksen tavoitteena on parantaa sivujen helppokäyttöisyyttä ja saavutettavuutta. Keräämme uudistuksen tueksi palautetta nykyisten sivujen käytettävyydestä. Vastaa kyselyyn ja kerro meille mitä meidän tulisi uudistuksen yhteydessä erityisesti ottaa huomioon!

Etusivun nosto aineistopankki

Aineistopankki

Avustusten hakuun ja raportointiin sekä käyttöön liittyvät ohjeet, oppaat ja työkalut julkaistaan STEAn aineistopankissa.

Twitter portletti

Sisältöjulkaisija

Blogit
Hilppa Tervonen
Hilppa Tervonen Valmistelupäällikkö

Uuden kynnyksellä

Vuoden 2021 uusien hanke- ja investointiavustusten hakemuskäsittely ja avustusvalmistelu on STEAssa vilkkaimmillaan. Omalta osaltani tämä avustushaku on työurani viimeinen. Olen jättämässä työelämän 1.3.2021 alkaen. 

Etusivun nosto avustustietokanta

STEA-avustukset 2017-2021

STEA julkaisee avustusehdotuksensa ja sosiaali- ja terveysministeriön avustuspäätökset sivulla avustukset.stea.fi. Sivustolta löydät tietoa kaikista STEAlta haetuista avustuksista ja avustussummien jakautumisesta maantieteellisesti tai vaikkapa toimintoluokittain. Huom! Vuoden 2021 osalta sivusto sisältää tiedot vuoden 2021 jatkoavustuksista ja uusista Paikka auki -avustusohjelman hankkeista. Vuoden 2021 uusien hankeavustusten ja investointiavustusten avustusehdotus julkaistaan maaliskuussa 2021.

Yhteystiedot etusivulla

Yhteystiedot

Palvelemme sinua avustusasioihin liittyvissä kysymyksissä
0295 16001 (valtioneuvoston puhelinvaihde) stea@stm.fi

Vierailuosoite:
STEA, Kirkkokatu 14, 00170 Helsinki
Postitusosoite:
STEA, PL 33, 00023 VALTIONEUVOSTO

Kaikki yhteystiedot

Aikajana

Avustusten hakuajat vuodelle 2022: uusien avustusten haku toukokuu, jatkoavustusten haku syyskuu. Raportointiajat: tuloksellisuusraportti maaliskuu, vuosiselvitys toukokuu. STM:n avustuspäätökset vuodelle 2021: tammi-helmikuu ja huhtikuu. STEAn avustusehdotus 2022 julkaistaan joulukuussa.