Etusivun nosto

Vuoden 2021 avustusten haku alkaa huhtikuussa

Uusien STEA-avustusten haku alkaa verkkoasioinnissa porrastetusti. Yleisavustusten, kohdennettujen toiminta-avustusten ja hankeavustusten haku avautuu maanantaina 6.4.2020. Uusien investointiavustusten haku avautuu maanantaina 20.4.2020. Haku on auki 1.6.2020 klo 16.15 saakka. STEA julkaisee tarkemmat avustusten hakuun liittyvät ohjeet ja lisätiedot ennen haun avautumista.

Ajankohtaista-teksti

Ajankohtaista

Uutinen korostus

Uudet järjestöjen vastuuhenkilöt STEAssa

Olemme päivittäneet listan avustusta saavien järjestöjen yhteyshenkilöistä STEAssa. Tarkista oman valmistelijasi, tarkastajasi ja seurantavastaavasi nimi Excel-listasta!

Nosto 2

Koronavirustilanne ja STEA-avustukset

STEA kehottaa järjestöjä seuraamaan koronavirukseen liittyvää viranomaisviestintää ja viranomaisohjeita. On tärkeää, että järjestöt omalta osaltaan edelleenkin suuntaavat toimintaansa ja resurssejaan omaa erityisosaamistaan hyödyntäen yhteisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Etusivun koulutukset ja tapatumat otsikko

Koulutukset ja tapahtumat

Etusivun tiedotteet ja uutiset otsikko

Tiedotteet ja uutiset

Uutiskirje notifikaatio

Tilaa STEAn uutiskirje sähköpostiisi.

Etusivun nosto verkkoasiointi

Verkkoasiointi

STEAn verkkoasiointi palvelee järjestöjä avustusten hakuun, raportointiin, maksuihin ja muutoshakemuksiin liittyvissä tehtävissä.

Etusivun nosto aineistopankki

Aineistopankki

Avustusten hakuun ja raportointiin sekä käyttöön liittyvät ohjeet, oppaat ja työkalut julkaistaan STEAn aineistopankissa.

Twitter portletti

Sisältöjulkaisija

Blogit
Hilppa Tervonen
Hilppa Tervonen Valmistelupäällikkö

Poikkeustoimia poikkeustilanteessa

Olemme kaikki seuranneet uutisointia ja keskustelua koronavirustilanteesta Suomessa ja muualla maailmassa. Poikkeuksellinen tilanne nostaa esiin huolen omasta ja läheisten terveydentilasta, ja vaikutukset näkyvät myös työ...

Etusivun nosto avustustietokanta

STEA-avustukset 2017-2020

STEA julkaisee avustusehdotuksensa ja sosiaali- ja terveysministeriön avustuspäätökset sivulla avustukset.stea.fi. Sivustolta löydät tietoa kaikista STEAlta haetuista avustuksista ja avustussummien jakautumisesta maantieteellisesti tai vaikkapa toimintoluokittain.

Yhteystiedot etusivulla

Yhteystiedot

Palvelemme sinua avustusasioihin liittyvissä kysymyksissä
0295 16001 stea@stm.fi
Vierailuosoite:
STEA, Kirkkokatu 14, 00170 Helsinki
Postitusosoite:
STEA, PL 33, 00023 VALTIONEUVOSTO
Kaikki yhteystiedot

Aikajana