Etusivu hero ruotsi

alt=””

Social- och hälsoorganisationernas understödscentral

(STEA)

STEA sv leveä ensimmäinen (uusi)

Ansökningstiden för nya understöd för år 2022 har tagit slut

Ansökningstiden för de nya STEA-understöden som beviljas året 2022 har tagit slut den 31 maj. Totalt 693 organisationer ansökte om understöd i april-maj. 1052 ansökningar togs emot och det sammanlagda beloppet av de understöd som söktes var över 255 miljoner euro. Ansökningar om projektunderstöd för programmet Platsen är ledig togs emot 308 stycken. Det sammanlagda beloppet av understöd för Platsen är ledig -ansökningar var cirka 13,7 miljoner euro.

Etusivun otsikko ajankohtaista

Aktuellt

Etusivun korostus 2

Social- och hälsovårdsministeriet har fattat beslut om STEA-understöd för år 2021

STEA har skickat understödsbesluten till alla som ansökt om understöd till e-tjänsten (asiointi.stea.fi). Understödsbesluten finns på avustukset.stea.fi

Etusivun korostus I

Resultatrapporten om verksamhet och projekt finansierats av STEA-understöd förnyades

De förnyade resultatrapporterna skickades till organisationer i januari 2021. Rapporteringstiden tog slut den 5.3.2021. I samband med reformen av resultatrapporteringen har också STEAs utvärderingspraxis förnyats.

E-tjänster

Tyck till om www.stea.fi!

STEAs webbplats (www.stea.fi) kommer att omarbetas sommaren 2021. Meningen är att göra webbplat-sen mer användarvänlig och tillgänglig. Som stöd för arbetet samlar vi nu in synpunkter om den nuvarande webbplatsen. Tyck till om innehållet och uppbyggnaden! Berätta för oss vad vi bör tänka på när vi bygger upp den nya webbplatsen.

Etusivu aineistopankki

Materialbank

I Materialbanken finns alla anvisningar, guider, presentationsmaterial och andra publikationer som STEA gett ut.

Twitter-portlet

Etusivu nosto avustustietokanta

Lär känna understöd databasen

I STEAs understödsdatabasen finns alla understödsbeslut ordnade per organisation och per verksamhet. Där finns också information om geografiska fördelning.

Yhteystiedot

Kontaktuppgifter

Kontakta oss i frågor som rör understöd
0295 16001 stea@stm.fi
Kontaktinformation

Aikajana SV 2019

Ansökning: maj (nya understöd) och september, rapportering: resultatrapport mars, årsredovisning maj, understödsbeslutet jan-feb och april, STEAs understödsförslagen december.