Hakuajat

Hakuajat

STEA-avustusten hakuajat on porrastettu:

  • uusia avustuksia voidaan hakea huhti-toukokuussa (31.5. klo 16.15 mennessä).
  • käynnissä oleville avustuksille voidaan hakea jatkoavustusta elo-syyskuussa (30.9. klo 16.15 mennessä).

Jos hakuaika päättyy arkipyhänä tai viikonloppuna, on hakemusten jättäminen mahdollista vielä hakuajan päättymistä seuraavana arkipäivänä. Esimerkiksi vuonna 2020 uusien avustusten hakuaika päättyy maanantaina 1.6. klo 16.15.

Avustuksia haetaan STEAn verkkoasioinnissa asiointi.stea.fi.

Verkkoasioinnin käyttöönotto edellyttää avustuksen hakijan organisaation tietojen ilmoittamista asiointiin ja organisaation nimenkirjoitusoikeudellisen henkilön rekisteröitymistä palvelun pääkäyttäjäksi. Asiointiin tunnistautuminen tapahtuu pääkäyttäjäksi rekisteröityvän henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla Suomi.fi-tunnistautumispalvelussa.

Uuden organisaation tiedot ilmoitetaan sivulla https://asiointi.stea.fi/#!/registerorganisation

Ilmoitukseen tulee liittää Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriote/säätiörekisteriote tai kaupparekisteriote sekä hakijaorganisaation säännöt/yhtiöjärjestys.

Ilmoitus tulee tehdä hyvissä ajoin ennen hakuajan päättymistä. Ilmoituksen käsittelyaika STEAssa on noin kaksi viikkoa. Vasta kun STEA on hyväksynyt ilmoituksen, voi hakija toimittaa STEAlle avustushakemuksensa verkkoasioinnin kautta. Hakemus on tällöinkin lähetettävä verkkoasioinnista STEAlle ennen asetetun hakuajan päättymistä.

STEA ei käsittele hakemuksia, joita ei ole lähetetty verkkoasioinnissa asetettuun määräaikaan mennessä.